söndag 19 februari 2012

Halllå!
Inatt var det storm här, med blixtrar och åska... Det lät jätte högt och lät som det var precis utanför fönstret.. Till och med killarna vaknade av det.. Men sen hela dagen har det var fint väder men nu verkar det bli dåligt igen, läskigt!

Mötte upp Petra idag igen:) vi var en stund vid poolen sen åkte vi hem till henne.. Nu är det snart bara fyra veckor kvar tills hon får en liten bebis:)

Har fått ett mail idag, från en som kollade på vår match i helgen, hon frågar om jag vill börja i deras lag som består av bara tjejer och om jag vill spela med dom i australia champs.
Det är en turnering som är i Melbourne dit lag från hela australia kommer.. Låter kul men de tränar på andra sidan bron nära flygplatsen och det är rätt långt fast hon skrev att de skulle fixa skjuts.. Haha får se hur jag ska göra, vore kul men trivs ju så bra i mitt lag som dessutom är betydligt närmare!!

Nu sitter vi och äter tortellini, killarna är väldigt kräsna när de gäller mat men Petra tipsade om det och dom gillar det faktiskt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar