söndag 11 mars 2012

Cawra

Haft en super bra helg i cawra!!

Började med att jag tog en super tidig buss till city, blev upphämtad av tre finnar som jag aldrig träffat förut, visade sig att dom var hur sköna som helst!! Känns som jag känt dom hela livet, haha egentligen 2 dagar.. Men man kommer varandra rätt nära efter 9 h sammanlagt i en bil...

Direkt när vi kom ut från staden (Sydney) så var det bara skog, åkrar, skog och åkrar överallt.. Helt ärligt såg jag inte ett hus innan vi kom till cawra.. Man inser verkligen hur Stort landet är och hur lite av landet som är bebyggt.

Väl i cawra har vi spelat innebandy, vart på finsk festival, ätit på restaurang, krogar på stans krogar (lite Trosa sportbar känsla) och hängt lite vid hotellets pool.. Låter lite flashigt när jag säger hotellets pool men det var det inte, men sällskapet var trevligt!!

Hela söndagen spelade vi innebandy och lät även lokalbefolkningen möta oss och det var spännande att se aussis spela innebandy, bollkänslan var inte på topp..
Vi var 12 spelare som åkte från Sydney så vi spelade även match mot varandra.. Endel var riktigt duktiga, spelar i "elit serien" här och även för australienska landslaget..

Efter innebandymatcherna skulle vi duscha men duscharna var trasiga.. Och eftersom vi skulle åka bil i 4.5 h så blev vi erbjudna att få duscha i en annan byggnad....när vi kom dit visade sig att den hade var oanvänd i fem år och var riktigt risig, hela staden kändes lite övergiven..nu har dock cawrafolket stora planer på att rusta upp byggnaden och göra innebandyplaner, spännande ;)

Hur som helst så var resan toppen, fick även höra många fördomar som Finland har om Sverige.. Som tex att alla tjejer är blonda eller rödhåriga, jag förstod inte vad de fick rödhåriga ifrån men de menade med att Pippi Långstrump har rött hår därför tror dom att det är vanligt i Sverige.. Konstiga finnar!!!

Har bara tråkiga iphonebilder men det var några andra som tog lite mer roliga
Bilder så hoppas de kommer ut på fejjan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar