tisdag 20 mars 2012

innebandy

Godmorgon i Sverige!
Var på visning förut med Niclas, en jätte fin lägenhet som låg precis vid Toms skola inne i Manly. Modern och med en stor ballkong,  till ett rimligt pris. Jag hoppas hoppas hoppas att han får den för han börjar bli väldigt less på att vara hostel-boy.  Det är rätt svårt att få lägenhet här om man inte har fast inkomst, vilket han inte har än.. Hoppas på få intresserade så han får den!

Idag följde Nick Tom och Charlie med till min träning och spelade lite innan allt drog igång, man ser verkligen stor skillnad på pojkarna som har utvecklats så himla mycket.. Också kul att se hur stolta föräldrana är när de märker det =)
Vi började med "Social Comp" denna vecka, som kommer pågå under 12 veckor. Vårat lag har blivit indelat i tre lag, med varsin coach.. Under dessa tolv veckor kommer vi spela två matcher varje tisdag mot varandra och efter det har vi ett vinnande lag.
Eftersom Australien inte har så överdrivet seriösa serier och sådär så har några killar, eller rättare sagt gubbar, dragit igång den här typen av matcher. De har pratat om det i flera veckor och alla ser jätte seriöst på tävlingen.

Förra veckan mailades lagen ut och jag hamna i ett jätte bra lag, super kul idag och vi vann båda våra matcher.
Vår coach är Jonas som är svensk. Han har bott här i tio år och spelade i pixbo back in Sweden tror jag nu under sina år här har han spelat i Australiens landslag.

Sen har vi Mirra som är typ den bästa spelaren i laget, han är från Tjeckien och även spelat i Tjeckiens landslag, grym!!!

 Serkan har vi också som är en stabil back från Slovakien.

 Sist men inte minst har vi Domingo som, utan att överdriva, kan vara den sämsta spelaren jag sett.. Han är från Turkiet och är jätte stor och mörk... Väldigt klumpig och har inte riktigt fattat det där med två händer på klubban, eller ännu värre så fattar han inte att man passar bollen till varandra i laget.. Han fick va lite av en bänkvärmare idag men han förstod nog inte det för när han väl var inne på plan var han glad och sprang runt överallt som en yr höna!!

På pappret skaen som heter Michael också tillhöra vårt lag men han var ej närvarande idag..

Längtar tills nästa omgång då vi ska börja träna på ett "spel" haha dör vad roligt det här är, vi går verkligen in 100% för att vinna, som de andra två lagen också gör. Vi har liksom poängliga, sekretariat och dommare!! Yay

1 kommentar:

  1. Bara ääälskar din presentation av laget :)

    SvaraRadera