fredag 22 juni 2012

Midsummer

Hallå..
Helgen har börjat bra, efter en tuff vecka hemma med sjuka barn..

Igår var det midsommar, en högtid då man börjar undra varför man är på andra sidan jorden. Speciellt när man ser att ni har världens finaste väder också.. Vi ville göra det bästa av situationen och yohanna styrde upp ett midsommarfirande hos dem.  Svensk mat, snapps  visor, kransar i håret och massa lekar.. Närmare än så är det svårt att komma midsommer här borta. Vi hade en jätte rolig kväll och det vart väldigt lyckat..

Innan jag och Fredrik åkte till Bondi möttes vi på gymmet och körde ett hårt pass sen åkte vi direkt till city och luncha, sen vidare till Bondi..
Vi kom hem vid typ halv tre och då var det bums i säng. Imorse vaknade jag av Charlie för det är ju hans födelsedag. Han var helt till sig.. Super glad..
Fredrik kom över vid elva och  vi hade kalas för honom. Julie hade hyrt in en pirat som kom och lekte med ungarna och vädret var super fint, perfekt! =)

Efter det tog jag bussen till Manly och fika med en kompis, hängde där ett tag i solen och hade det braa. Nu är det dags att  vila lite och get ready for the night..
Julies mamma är här från New Z så sitter och kollar rugby med henne. Hon ser dock ut at somna snart så jag gör nog detsamma!
Xx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar